Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Gran participació en la Revetlla de St. Joan dels Prats de Rei

El Raval de Sant Joan dels Prats de Rei va acollir aquest dissabte la celebració de la tradicional revetlla, organitzada per l’Agrupació Cultural Recreativa Sigarra amb la col·laboració de l’Ajuntament. Al voltant de les deu del vespre va arribar la Flama del Canigó, portada en relleus per nombrosos joves del poble des d’Igualada. A continuació l’alcalde, Francesc Duocastella, i un dels infants del poble van encendre la foguera, inaugurant d’aquesta manera la revetlla. Tot seguit va començar el sopar popular, al qual van assistir prop d’un centenar de persones. Després de llegir el Manifest de la Flama d’enguany va començar el ball, a càrrec de Juli Piris, que amb les seves versions va amenitzar el sopar i la llarga sobretaula. Al voltant de la una es va repartir una deliciosa xocolata desfeta entre els assistents mentre continuaven la música i el ball, que es van allargar fins passades les dues de la matinada.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>