Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

CORRELLENGUA 2011

Gran participació en el Correllengua 2011 als Prats de Rei

Aquest dissabte es va celebrar al municipi dels Prats de Rei una nova edició del Correllengua, organitzat per l’Agrupació Cultural Recreativa Sigarra i el Grup de Joves de Prats. louboutin homme A la tarda, una quinzena de nens i nenes van prendre part al “Jocs de paraules” que muntava el Grup Infantil de l’ACRS, una sèrie de proves relacionades amb la llengua catalana i les paraules, que va acabar amb un berenar de coca i xocolata per a tots els participants.

Al vespre, a partir de 2/4 de 10, la sala polivalent va acollir el Sopar del Correllengua, amb prop d’un centenar de comensals. cheap mu Legend zen Enguany, com que se celebren els 300 anys de la Batalla dels Prats de Rei (1711), el plat principal va ser l’arròs “dels Miquelets”, un plat creat precisament per aquests soldats de les milícies populars de defensa, i pensat per donar força energia. Per acabar, unes postres típicament catalanes: mel i mató. Després de la lectura del manifest 2011, escrit pel cantautor Cesc Freixas, la sobretaula es va animar en aquesta ocasió amb el nou “Joc del Correllengua”. adidas hamburg Dividits en equips, els participants havien d’anar responent diverses preguntes sobre llengua, geografia, tradicions, la història de Prats i de Catalunya.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>