Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

La 36a Trobada a La Manresana: bon temps, bon arròs i bona festa

El passat diumenge 12 de juny es va celebrar la 36a TROBADA A LA MANRESANA. Els actes van començar amb la celebració de la MISSA DE CAMPANYA oficiada pel nostre mossèn Carles Riera. Després hi hagué la benedicció i repartiment dels panets.

Seguidament, mentre es preparaven els jocs es van vendre els números per al sorteig de les tres paneres. Volem agrair la col·laboració dels assistents que, com cada any, adquireixen els números per contribuir i col·laborar en la festa.

Mentrestant els cuiners anaven preparant les dues paelles d’arròs amb precisió i una gran professionalitat.

Els jocs per a petits i grans – organitzats pel Grup de Joves – també foren un èxit de participació.

I finalment es va fer l’hora potser més esperada: el repartiment de l’arròs. D’una forma ordenada els assistents van anar recollint les racions d’arròs a la marinera i es van anar escampant sota les ombres del bosquet d’alzines de l’entorn. D’altres van optar per fruir de l’arròs entaulats a casa seva. Segur que uns i altres van coincidir en qualificar l’arròs d’excel·lent.

En havent dinat, mentre uns aprofitaven per fer una bona sobretaula, altres van fer un partit de volei.

Cap als volts de 2/4 de 7 de la tarda es va començar a recollir tot el parament de taules, cadires i a netejar els estris de cuina per tal d’anar-ho a endreçar.

Per veure fotografies de la festa clica aquí.

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>