Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Una 38a Trobada a La Manresana gairebé hivernal

Les baixes temperatures i la incertesa meteorològica van marcar la 38a edició de la Trobada a La Manresana, celebrada aquest diumenge. La missa, que normalment té lloc a l’aire lliure, es va haver de traslladar a l’església de Sant Andreu pel fred i pel vent que bufava a primera hora del matí a l’esplanada de la torre. El que va mantenir-se com sempre va ser l’elaboració de la paella, per a unes 200 persones —això sí, posant un tendal per cobrir la cuina campestre en cas de pluja. Va ser al voltant de les dues quan es va repartir l’arròs entre els assistents; gairebé tots, aquest any, van optar per no quedar-se a menjar al camp com és costum. Mentre es feia l’hora de repartir l’arròs el Grup de Joves va portar a terme alguns jocs per a petits i grans: pescar els ànecs, fer punteria i enfilar-se al tradicional pal per aconseguir un donegal o un espetec. La festa a la torre de la Manresana l’organitza l’Agrupació Cultural Recreativa Sigarra.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>