Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

LA NOVEL·LA HISTÒRICA “LLIURES O MORTS”, PROTAGONISTA AL CORRELLENGUA 2012 DELS PRATS DE REI

Una seixantena de persones van participar diumenge al matí d’una nova edició del Correllengua dels Prats de Rei, organitzat una vegada més per l’Agrupació Cultural Recreativa Sigarra i el Grup de Joves. Les previsions meteorològiques havien fet suspendre la caminada prevista per a primera hora, però igualment tots aquells que s’hi havien inscrit van poder gaudir d’un complet esmorzar amb productes de la terra, que es va celebrar a la Sala Polivalent a les deu del matí. Després dels cafès, els assistents van poder visionar el Manifest del Correllengua d’enguany, a càrrec de Màrius Serra. A continuació va començar la presentació de la novel·la històrica “Lliures o morts” a càrrec dels seus autors, Jaume Clotet i David de Montserrat. Els escriptors van explicar el perquè d’aquest llibre, emmarcat en la guerra de Successió, i el motiu pel qual van escollir Ermengol Amill com a protagonista, un heroi que permet un enfocament més positiu del conflicte i el seu desenllaç. La presentació, d’allò més amena, va ser tot un èxit, cosa que es va reflectir en la bona acceptació que va tenir la venda i signatura d’exemplars entre els presents, per part de la llibreria “Llegim…?” i dels mateixos autors.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>