Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

EL BON TEMPS I L’ALTA PARTICIPACIÓ MARQUEN LA 2a FESTA MAJOR DELS PRATS DE REI

Els Prats de Rei va viure aquest cap de setmana la seva segona Festa Major, amb activitats ben variades i, sobretot, amb una alta participació. Dissabte a la tarda els més menuts s’ho van passar d’allò més bé amb el conta-contes, mentre els nens i nenes més grans participaven en una entretinguda gimcana. A partir de quarts de set de la tarda, i perquè petits i grans recuperessin forces, es va oferir xocolata desfeta i coca a tots els assistents. Diumenge, després de la missa solemne en honor als Sants Màrtirs, la sala polivalent va quedar petita per acollir el ja tradicional bingo-vermut, que es va allargar fins passades les dues de migdia. A la tarda, el grup de teatre de l’ACRS va presentar la divertida comèdia “Quan ell és ell… i ella”, una obra que va fer passar una bona estona a tots els assistents i que a més va comptar amb la presència del seu autor, Nicasi Camps, qui va felicitar els pradencs per la seva posada en escena. La 2a Festa Major dels Prats de Rei l’organitzava l’Agrupació Cultural Recreativa Sigarra en col·laboració amb l’Ajuntament i el Grup de Joves, i amb el suport de la Parròquia.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>