Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

La 37 Trobada a la Manresana acompanyada d’un dia esplèndid


Un dia radiant va acompanyar la 37a Trobada a la Manresana, que es va celebrar aquest passat diumenge 27 de maig. A les 10 del matí va començar la missa a l’aire lliure amb els cants de la Coral Mare de Déu del Portal, i en acabar es va repartir com sempre el panet beneït a tots els assistents. Cap a quarts de 12 van començar les activitats per als infants organitzades pel Grup de Joves: el 1r concurs de dibuix de la Manresana, pescar ànecs, curses diverses, jocs de punteria i habilitat… Després, petits i grans van provar d’enfilar-se al tradicional pal i “caçar” els espetecs i donegals que es col·loquen al capdamunt. Tot plegat va fer entretinguda l’espera per al repartiment de l’arròs, al voltant de les 2 del migdia. Enguany van ser prop de 250 racions les que van repartir-se, i que els pradencs van menjar-se en colla o en família a l’entorn de la torre.

Podeu visitar la GALERIA FOTOGRÀFICA prement aquí

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>