Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

DESPRÉS DE LA 37a CAMINADA POPULAR

CRÒNICA DE LA 37a CAMINADA POPULAR ORGANITZADA PER L’ACRS

Una trentena de persones vam participar aquest diumenge en la 37a caminada popular dels Prats de Rei, organitzada per l’Agrupació Cultural Recreativa Sigarra. La sortida es va fer des de davant de l’escola de Prats, però aquesta vegada amb cotxes particulars ja que l’inici de la caminada era la zona esportiva de Can Titó, a Vilanova del Camí. Allí, sota el guiatge de Jordi Mateu, els participants de la caminada vam poder descobrir primer de tot una part del parc fluvial del riu Anoia. A continuació vam endinsar-nos pel bosc i per diversos senders, en pujada, fins arribar gairebé al capdamunt d’un turó des del qual es tenia una magnífica vista de la Conca d’Òdena. El descens es va fer per una zona ben singular, anomenada “dels Esgavellats”, un terreny pedregós i ombrívol, amb espectaculars roques i estrets passos per enmig d’aquestes. Un camí amb certa dificultat però que compensava l’esforç amb la seva bellesa i originalitat.

Podeu visitar la galeria de fotografies prement aquí.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>