Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Sopar del Pessebre i Reis 2012

Els Prats de Rei celebra els 40 anys del seu Pessebre amb un emotiu sopar

Unes 160 persones van participar, el passat dissabte, en el tradicional sopar del Pessebre dels Prats de Rei, un acte que cada any reuneix els col·laboradors, voluntaris i actors de l’espectacle nadalenc. adidas homme Enguany el sopar tenia encara més sentit que mai, ja que el Pessebre Vivent arribava al 40è aniversari i l’Agrupació Cultural Recreativa Sigarra va aprofitar-ho per celebrar amb tots els presents aquesta efemèride.

Just abans de les postres, el responsable de comunicació de l’ACRS, Jordi Segura, va dirigir unes paraules als assistents, agraint la col·laboració de tots els qui han fet i fan possible el Pessebre, i obrint les portes de l’entitat a totes les persones que s’animin a col·laborar en aquesta activitat o en totes les altres que organitza. legend zen for sale A continuació es va reclamar la presència a l’escenari de Jaume Casamitjana Codina, “l’ànima del Pessebre” i del president de l’entitat, Ramon Costa.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>