Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Un bon temps ha acompanyat la 36a. Caminada Popular.

 

Crònica de la Caminada

Tot i que el temps d’ahir, nike air max flyknit ultra 2.0 dissabte, adidas stan smith no ho feia preveure, un matí fred però assolellat ha acompanyat els 56 participants en la 36a Caminada Popular.

Amb un bon ritme, Adidas superstar hem sortit de davant dels col·legis cap a la Pujada del Pou; després ens hem dirigit cap a la Manresana passant per davant del Cal Mensa. A continuació hem baixat cap a la riera de la Manresana i hem enfilat el Camí de Boladeres. A mig camí la intendència formada pel Ramon Costa i el Josep Saumell, ens tenia parades dues taules amb un bon esmorzar a base de pa amb tomàquet i embotits de Cal Gatells. new balance pas cher No hi ha faltat el bon vi, New Balance femme refrescs i aigua.

Després de la tradicional fotografia de grup hem continuat la marxa per la carretera de les Maioles fins al trencall de Cal Bartomeu. Nike Air Max 95 Baskets Allí hem continuat per la pista asfaltada fins al Pont de Can Ferran, que hem creuat, cheap uggs for sale per seguir la pista asfaltada. adidas pure boost Al cap de poc ens hem desviat a l’esquerra, direcció al Pont del Palletes, passant per les envistes de Bequeixut.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>