Imatges vàries

picassa_pessebre_foto_17 picassa_pessebre_foto_4 picassa_pessebre_foto_3 picassa_pessebre_foto_5 picassa_pessebre_foto_21 picassa_pessebre_foto_1

El Pessebre Vivent dels Prats de Rei

 

Salutació

Benvingudes i benvinguts a la 44a representació del Pessebre Vivent dels Prats de Rei.

Ja hem de fer una mica de memòria per recordar aquells inicis i primers anys del nostre Pessebre.

Com tot, es comença amb una gran il·lusió; recordeu aquell primer Pessebre estàtic amb un sol quadre?

Segurament que la majoria que llegiu aquest escrit no hi vàreu assistir o senzillament encara no havíeu nascut, però el que us puc assegurar, és que va ser un gran èxit i van quedar moltes ganes de continuar-lo i ampliar-lo.

Ja en anys posteriors, es va anar ampliant en quadres, es va acompanyar amb música, els actors van parlar de viva veu, s’hi va afegir música pròpia i d’altres millores, fins arribar als nostres dies.

En el transcurs d’aquests anys s’han passat temps d’eufòria i  de pessimisme, però sempre de gran companyonia entre tots, tant dels més veterans, com dels que s’hi van incorporant.

En definitiva aquest és el nostre repte, que cada vegada s’hi vagi incorporant gent jove per poder garantir la continuïtat del nostre Pessebre.

Espero que gaudiu de l’espectacle i que sigueu partícips del missatge de Pau i Germanor que volem transmetre amb la representació del naixement de Jesús.

A reveure.

Valentí Serravinyals Puiggròs

President de l’Agrupació Cultural i Recreativa Sigarra

 

 

 

 

 


INDICACIONS IMPORTANTS: 

  • Estigueu atens a les instruccions dels guies. Els coneixereu pels seus distintius.
  • Es prega puntualitat per a poder gaudir de tota la representació, ja que no es repeteixen els quadres. No és un pessebre clàssic, on els assistents van fent un recorregut al seu ritme. És un  pessebre on els assistents es mouen tots junts d’un quadre a l’altre; per tant un cop iniciat no es permetrà l’entrada al recinte.
  • Recomanem anar ben preparats per tal que la climatologia no sigui cap inconvenient per a fruir de l’espectacle.
  • En cas de pluja o neu no hi haurà representació.