Imatges vàries

picassa_pessebre_foto_20 picassa_pessebre_foto_8 w-img_4497 w-img_4657 picassa_pessebre_foto_16 picassa_pessebre_foto_19 picassa_pessebre_foto_3 picassa_pessebre_foto_1 picassa_pessebre_foto_21 picassa_pessebre_foto_2

El Pessebre Vivent dels Prats de Rei

Salutació

Benvolguts i benvolgudes,

Enguany celebrem la 52a representació del Pessebre Vivent dels Prats de Rei i ho fem amb la mateixa il·lusió del primer dia.

Són molts anys d’esforç i dedicació, però també molts anys d’il·lusió dels pradencs i pradenques per poder-vos oferir aquest Pessebre Vivent, el nostre, que preparem amb tanta estima. Els preparatius impliquen moltes tardes de fred i boira i uns quants dies de bullícia per carrers i places; però sempre amb la mirada en el primer dia de representació, convençuts que els decorats, el vestuari, i sobretot els actors, estaran a punt per l’inici d’aquesta 52a edició, que alhora és una introducció a les festes de Nadal.

El Pessebre Vivent vol ser un missatge de pau, d’amor, de germanor i sobretot d’esperança. En aquests temps tan convulsos de guerres que envaeixen massa indrets del món, volem estendre aquest missatge, amb la confiança que totes les persones que pateixen puguin recuperar la Pau ben aviat.

“Ull per ull, i el món acabarà cec.” (Mahatma Gandhi)

Ester Gómez Enrich
Presidenta de l’Agrupació Cultural Recreativa Sigarra