Imatges vàries

picassa_pessebre_foto_3 picassa_pessebre_foto_2 picassa_pessebre_foto_17 picassa_pessebre_foto_21 picassa_pessebre_foto_14 picassa_pessebre_foto_16

El Pessebre Vivent dels Prats de Rei

El temps passa volant. Fa poc que ens ha deixat la calor i de sobte ens trobem en ple hivern. Senyal inequívoc que s’acosten les festes que més es viuen en família de tot l’any, les Festes de Nadal.

Però al poble dels Prats de Rei no s’acaba aquí; és el moment que un gran nombre de voluntaris es mobilitzi, any rere any, per reconstruir un escenari que ens recula en el temps i ens acosta a l’època del naixement de Jesús, per representar-hi el Pessebre Vivent, el nostre Pessebre.

Una bona part de la gent que el muntem o el representem ja hi portem 42 anys, i sovint diem que n’estem cansats, però cada any hi tornem.

Tant de bo que el missatge del Pessebre ens doni forces per continuar-lo i, sobretot, esperem que les generacions més joves se’l vagin fent seu de mica en mica. D’aquesta manera hi podrà haver una renovació natural de les persones i es podrà representar molts anys més.

Benvinguts a la 42a representació del Pessebre Vivent dels Prats de Rei. Gaudiu-lo !!!

 

Valentí Serravinyals Puiggròs

President de l’Agrupació Cultural i Recreativa Sigarra

 

 

 

 


INDICACIONS IMPORTANTS: 

Us preguem que en tot moment estigueu atens a les instruccions dels guies. Els coneixereu pels seus distintius.

  • En els entreactes o canvi d’un escenari a l’altre, estigueu atents als missatges que podreu escoltar per megafonia.
  • Es prega puntualitat per a poder gaudir de tota la representació. Un cop iniciada no es permetrà l’entrada al recinte.
  • Recomanem anar ben preparats per tal que la climatología no sigui cap inconvenient per a fruir de l’espectacle.
  • En cas de pluja o neu no hi haurà representació.