Imatges vàries

picassa_pessebre_foto_5 picassa_pessebre_foto_19 picassa_pessebre_foto_8 picassa_pessebre_foto_20 picassa_pessebre_foto_15 picassa_pessebre_foto_18 w-img_4416 picassa_pessebre_foto_6 picassa_pessebre_foto_10 w-img_4650

El Pessebre Vivent dels Prats de Rei

Salutació

Les muralles, que ens donen entrada a un temps remot. El soroll del mercat, la solemnitat de l’àngel Gabriel. Els passos sorollosos dels soldats, el mall del ferrer que pica i vol rebel·lar-se en contra del poder. La humil establia, escenari d’un bell naixement. L’emoció dels pastors. La crueltat d’Herodes, la generositat d’uns mags vinguts de lluny. La música, la llum, el fred, l’escalf del públic…

Aquesta és la màgia del nostre Pessebre Vivent: un espectacle que transforma durant uns dies tot el poble i la seva gent, i sense el qual, als Prats de Rei, no s’entendria el Nadal.

Des de l’Agrupació Cultural i Recreativa Sigarra us convidem a gaudir de la 47a edició del nostre Pessebre i a compartir el seu missatge de pau i de germanor.

I sobretot d’esperança.

Perquè no ens volem oblidar de totes aquelles persones que, de forma injusta i per motius polítics, hauran de tornar a passar aquestes festes lluny de les seves famílies. A la presó o a l’exili.

Va per ells, també, aquest record.

 

Laia Segura

Presidenta de l’ACRS

 

 


INDICACIONS IMPORTANTS: 

  • Estigueu atens a les instruccions dels guies. Els coneixereu pels seus distintius.
  • Es prega puntualitat per a poder gaudir de tota la representació, ja que no es repeteixen els quadres. No és un pessebre clàssic, on els assistents van fent un recorregut al seu ritme. És un  pessebre on els assistents es mouen tots junts d’un quadre a l’altre; per tant un cop iniciat no es permetrà l’entrada al recinte.
  • Recomanem anar ben preparats per tal que la climatologia no sigui cap inconvenient per a fruir de l’espectacle.
  • En cas de pluja o neu no hi haurà representació.