Imatges vàries

picassa_pessebre_foto_14 w-img_4416 picassa_pessebre_foto_17 picassa_pessebre_foto_21 picassa_pessebre_foto_15 picassa_pessebre_foto_2 picassa_pessebre_foto_8 picassa_pessebre_foto_19 picassa_pessebre_foto_10 picassa_pessebre_foto_20

El Pessebre Vivent dels Prats de Rei

 

Salutació

Benvinguts i benvingudes a la 46a representació del Pessebre Vivent dels Prats de Rei.

Queda lluny ja aquella primera representació del Pessebre Vivent en una de les porxades de la Plaça Major amb el quadre del naixement. Amb els anys, s’han anat incrementant les escenes nadalenques tot creant un circuit per la nostra vila, i hem pogut incorporar música original creada expressament per al nostre Pessebre.

Any rere any, el treball i l’esforç d’un gran nombre de persones, que de forma desinteressada dediquen el seu temps en aquesta època en què el fred fa acte de presència, fan possible que el Pessebre Vivent dels Prats de Rei sigui una realitat.

Enguany, ens situem en la 46a representació. 46 anys realitzant-lo ininterrompudament.

No sempre ha estat una tasca fàcil, ja que en ocasions, els esdeveniments, com és ara la injusta situació que viu actualment el nostre país, ens pot fer minvar la il·lusió; però ens agrada pensar, ni que sigui potser de manera ingènua, que amb la representació del Pessebre contribuïm a escampar el seu missatge: Pau, Amor i Germanor.

Desitgem que gaudiu de l’espectacle.

 

Mercè Pubill

Presidenta de l’ACRS

 

 

 

 

 


INDICACIONS IMPORTANTS: 

  • Estigueu atens a les instruccions dels guies. Els coneixereu pels seus distintius.
  • Es prega puntualitat per a poder gaudir de tota la representació, ja que no es repeteixen els quadres. No és un pessebre clàssic, on els assistents van fent un recorregut al seu ritme. És un  pessebre on els assistents es mouen tots junts d’un quadre a l’altre; per tant un cop iniciat no es permetrà l’entrada al recinte.
  • Recomanem anar ben preparats per tal que la climatologia no sigui cap inconvenient per a fruir de l’espectacle.
  • En cas de pluja o neu no hi haurà representació.