Imatges vàries

picassa_pessebre_foto_17 picassa_pessebre_foto_3 w-img_4650 picassa_pessebre_foto_5 picassa_pessebre_foto_2 picassa_pessebre_foto_16 picassa_pessebre_foto_6 w-img_4657 picassa_pessebre_foto_20 picassa_pessebre_foto_15

El Pessebre Vivent dels Prats de Rei

Salutació

Som a les portes del Nadal i, és clar, ja tenim aquí una nova edició del Pessebre Vivent dels Prats de Rei. Un esdeveniment que des de fa 48 anys protagonitza el calendari nadalenc del nostre poble, que el transforma en un gran escenari i que crea, per uns dies, un ambient màgic. Els mercats i la vida quotidiana de l’antiga Palestina, la història del naixement de Jesús i els seus primers anys de vida. La música, el text, la llum, el fred, la il·lusió dels actors, l’escalf del públic. Tot plegat fa que sigui un espectacle únic. Us  convidem a gaudir-ne i a traslladar-vos, durant una estona, cap uns indrets i cap uns temps remots.

Tant de bo que ens n’arribi el missatge de germanor i de pau per aconseguir un món més just i solidari; però també l’esperit de lluita contra les injustícies i la determinació per guanyar-nos un futur millor. Especialment en aquests moments històrics i difícils que estem vivint com a país: No deixarem de recordar cada dia les dones i homes que, presos o exiliats, passaran un altre Nadal fora de casa, lluny dels seus, de forma injusta.

Per ells, per nosaltres: No defallim.

Bones Festes !

Laia Segura Duch

 

Presidenta de l’Agrupació Cultural i Recreativa Sigarra

 


INDICACIONS IMPORTANTS:

- Estigueu atens a les instruccions dels guies.

- Es prega puntualitat per a poder gaudir de tota la representació.

- No és un pessebre clàssic, estàtic, on els assistents van fent un recorregut al seu ritme.

És un  pessebre on els assistents es mouen tots junts d’un quadre a l’altre, d’un escenari cap a un altre, on es fa la representació que ja no es repetirà. És una obra de teatre representada al carrer;  per tant, un cop iniciat, no es permetrà l’entrada al recinte.

- Recomanem anar ben preparats per tal que la climatologia no sigui cap inconvenient per a fruir de l’espectacle.

- En cas de pluja o neu no hi haurà representació.