Imatges vàries

picassa_pessebre_foto_20 picassa_pessebre_foto_19 picassa_pessebre_foto_6 picassa_pessebre_foto_10 picassa_pessebre_foto_3 picassa_pessebre_foto_5

El Pessebre Vivent dels Prats de Rei

 

Salutació

Benvingudes i benvinguts a la 43a representació del Pessebre Vivent dels Prats de Rei.

Ja ha passat un altre any. Tornen el fred, la boira plana, les nits llargues… I en els carrers i places del nostre poble torna a haver-hi moviment, gent amunt i avall, el toro… 

Primer tot està molt enredat: bigues velles, parets de polièster i tota mena de trastos. La veritat, els carrers dels Prats de Rei, durant unes setmanes, no fan pas gaire goig! Però és clar, el muntatge dels decorats del Pessebre requereix molts dies de feina i una quantitat molt gran de materials que, un cop muntats, transformen l’entorn en un lloc ideal per representar-hi escenes bíbliques del naixement de Jesús: el nostre Pessebre Vivent.

I finalment, amb molt esforç i molt treball, tot està a punt, tot al seu lloc, només hi falten els actors i ja podem començar la primera representació.

Estem molt agraïts i satisfets  amb la vostra presència. Esperem que tot l’esforç i enrenou hagi valgut la pena i que pugueu gaudir de l’espectacle.

Tant de bo que el missatge del Pessebre, de Pau i Amor, arribi a tots vosaltres!

 

Valentí Serravinyals Puiggròs

President de l’Agrupació Cultural i Recreativa Sigarra

 

 

 

 

 


INDICACIONS IMPORTANTS: 

Us preguem que en tot moment estigueu atens a les instruccions dels guies. Els coneixereu pels seus distintius.

  • En els entreactes o canvi d’un escenari a l’altre, estigueu atents als missatges que podreu escoltar per megafonia.
  • Es prega puntualitat per a poder gaudir de tota la representació. Un cop iniciada no es permetrà l’entrada al recinte.
  • Recomanem anar ben preparats per tal que la climatología no sigui cap inconvenient per a fruir de l’espectacle.
  • En cas de pluja o neu no hi haurà representació.